Vurste-Semmerzake - KVC Nokere Kruishoutem 3-3

De wedstrijd begon heel goed voor KVC met veel druk naar voor , na enkele minuten moest de bal eigenlijk op de stip na handsspel  maar de ref. deed of zijn neus bloede en keek naar de andere kant . Weg kans voor de sluwe Vos om een doelpuntte te maken en de druk op Lefevre te leggen . Gaandeweg kwam Vurste wel beter in de match en de wedstrijd ging op het prachtige eerste veld van Vurste goed op en neer met kansen aan beide zijden , Vurste kwam op voorsprong toen de aanvaller mooi in de rug van Cuyperke dook en met een koplob de bal naast en over onze interim-doelman kopte 1-0 , beetje tegen de gang van het spel in maar ja de feiten waren er , Lefevre ging dan knap op snelheid langs zijn man die met lijf en leden aan onze koekoek bleef hangen , hij bleef doorgaan en bracht de bal tot bij Simon VDP die nipt voorlangs besloot, Lefevre kreeg op die fase geel toen hij de ref. wees op het trekken en duwen van zijn tegenstander ( de ref die goed floot kon weinig tot niets van kritiek verdragen ,zelfs niet toen deze terecht was )  . Ook Vurste bleef kansjes krijgen en de rust werd gehaald met een 1-0 achterstand . Tijdens de rust werd er een beetje geschoven , Picavet die na een half uur gewisseld werd om even op adem te komen kwam terug in de ploeg en Devolder mocht even rusten , Simon VDP ging in de spits spelen en Lefevre kwam op de linksmidden plaats spelen , goede zet blijkbaar want KVC kwam goed uit de startblokken en nam de match in handen en ontwikkelde veel druk , tegen het spel in kreeg een middenvelder van Vurste teveel ruimte om te trappen en die knalde de bal snoeihard in de winkelhaak , volgens sommige bronnen had Simon deze moeten hebben maar volgens andere meer geloofbare bronnen was deze knal onhoudbaar .KVC gaf de moed niet op en de Vurste werd volledig weggespeeld , Depoorter  ging goed voorbij zijn man en legde achteruit naar Desmet (Dietrich ,speler van de b-beloften ) maar die zag zijn knal naast gaan , Lefevre ging nogmaals de flank af en legde achteruit naar Picavet die in een tijd de bal naast knalde , de kansen bleven komen en een doelpunt kon niet uitblijven , een voorzet van de terug ingebrachte Devolder kwam via wat geharrewar voor de voet van Lefevre die hoog in doel de oververdiende 2-1 op het bord knalde , de druk weer bij Depoorter om te scoren en enkele minuten na deze treffer stond de 2-2 op het bord , een gemeten voorzet van Kristof Martens (testspeler voor volgend seizoen ) en Depoorter buffelde op zijn gekende wijze de bal voorbij de doelman , een verdediger die toch probeerde om De vos weg te duwen bleef gehavend op de grond liggen en had enige lucht nodig, de stand bovenaan de topschutterstand was hiermee terug in evenwicht , voor de match werden wel al complotten gesmeed en werden serieuze bedragen geboden voor assisten , Picavet zag de dollars weeral rollen  . De wedstrijd werd dan iets bitsiger met fouten langs beide zijden , Vurste kwam dan op een zeldzame aanval en tegen de gang van het spel in op een 3-2 voorsprong na een tikki takka aanval , Kvc was even aangeslagen maar met nog 10 minuten op de klok vond het terug zijn ritme en kwamen er weer kansen ,zeker op stilstaande fasen waren we heel sterk met onze luchtmacht . De spelers van Vurste begonnen zelfs persoonlijke verwijten te sturen richting onze spelers , De vos werd kletskop genoemd en die trok bijna zijn resterende haar uit van collere , gelukkig had de scheids dit ook gehoord en werd de speler berispt ,na de match hadden we weer wat onderwerpen om over te klappen !!! De druk bleef komen en bij een verre inworp van Devolder kopte Desmet door tot bij Depoorter die de bal perfect achteruit legde voor Simon VDP en die knalde de bal perfect in de winkelhaak , de oververdiende gelijkmaker was er en met nog enkele minuten te spelen zat er  misschien nog meer , de aanvalsgolven bleven komen maar het was toch opletten voor de tegenprikken van Vurste , na dieptepas van Depoorter stormden 3 ja drie man van KVC richting doelman , Devolder was aan het denken wat hij ging doen ,afgeven -schieten-afgeven - schieten , ondertussen stonden Lefevre en Simon VDP te wachten maar een verdediger was dan toch terug gekeerd om het schot of was het toch een voorzet af te blokken , weg kans en weg zege . De 3-3 was misschien wel een juiste uitslag maar als er 1 ploeg mocht winnen was het KVC . Toch een dankwoordje aan de mannen die ons uit nood hielpen , Smette , Simon VDP en Kristof Martens en natuurlijk onze interim-doelman Simon B ,  Bert Coppasimoens was blijkbaar in zijn nopjes na de 3 tegendoelpunten en ziet zijn basisplaats voor komende donderdag niet in het gedrang komen , Lefevre wil/kan donderdag ook niet spelen en zal bang afwachten of Depoorter  zal toeslaan of dat hij het sportief houdt . Hopelijk kunnen we donderdag voor een verassingske zorgen op Leerne