KVC - Dikkelvenne 6-1

Ik denk dat Bert (Coppa) hier het best geplaatst is om een eerlijk en sfeervol verslag te schrijven, (maar ik zal hem enkele tips geven ,want met diene alzheimer tegenwoordig ) ,den eerste helft heeft hij alles duidelijk kunnen zien ,aangezien die mannen bijna niet over de helft geweest zijn ( behalve de laatste minuut 0-1) en alles toen aan de overkant afspeelde , kort samengevat werden er veel kansen gecreëerd ( maar ook veel gemist) den eersten helft .
Den tweede helft was na een tactische ingreep minder goed qua spel ,maar wel  veel doeltreffender , binnen de 5 minuten was onze spits ( die de 1ste helft heel ongelukkig was in de afwerking) sneller dan zijn schaduw om de oververdiende 1-1 op het bord te zetten , toen het gebeurde er alweer een mirakel tussen de Nokerse bossen , er werd een terechte strafschop gefloten voor dikkelvenne en hun topspeler  die na de match vertelde dat hij vorig seizoen 17 doelpunten had gemaakt plaatste zich achter de bal en trapte hem heel goed naar de rechterbenedenhoek , TOCH en nu komt het was er een zwarte panter die vanuit het niets de hoek in dook en de bal met zijn rode poten uit het doel ranselde , daar ging de kans voor Dikkelvenne om opnieuw op voorsprong te komen , dit was toch een keerpunt in de match . Onze 'snelle' spits had de smaak voor doelpunten te pakken en zorgde voor de 2-1 , de kansen bleven komen en KVC was niet meer te stoppen , een alweer terechte penalty werd gefloten maar ditmaal voor KVC , onze doelman was aangeduid om te trappen maar was nog aan het nagenieten van zijn fantastische redding dat hij dit aan hem voorbij liet gaan , de sluwe oude vos plaatste zich achter de bal en plaatste beheerst de bal in doel 3-1 , dan was het opnieuw onze superspits die scoorde 4-1 , en zelfs onze stormram Nico pikte zijn doelpunt mee 5-1 na een prima voorzet van feeten (Xavier voor de vrienden) , even later begon de spits van Dikkelvenne wat gras te eten na een licht duwtje van onze stormram ( diene mens had bijna ne gebroken nek en 10 gebroken ribben) reactie Nico was ' sorry kheb hem lichtjes mee gehad ' hilarisch voor ons dan toch .
Onzen oude buffel werd dan na een fantastische kopstoot van toontje alleen op doel gestuurd , vanuit de achtergrond werd luidkeels geroepen  Bjorn wacht ,Bjorn wacht , en ik bleef wachten en wachten en wachten en wachten ,tot enkele minuten later Albert kwam aangestormd om de aflegger genadeloos onder de keeper te schuiven 6-1
Duidelijke cijfers van KVC tegen een minder goed Dikkelvenne , dikke proficiat aan alle spelers maar als we eerlijk zijn ,zijn er voor mij 2 mannen van de match , Thierry en  Bert .

Doelpunten :Thierry 3 maal , Bjorn 1, Nico 1, Albert 1.