KVC - B Beloften 4-0


Voor de eerste oefenmatch van het seizoen kon Captain Charly rekenen op maar liefst 16 topfitte spelers.  De kern is zodanig ruim dat Glor en Vandewalle op uitleenbasis voor de B-Beloften aantraden.  Een match die overigens bolstond van de revanchegevoelens, ten eerste voor Pica junior die als belofte te weinig speelminuten kreeg en vooral voor Herwig Devolder, die zich sportief wou wreken voor de nederlaag in de Eierboerverkiezing van 2009.  Voor het sluiten van de transfermarkt versterkte KVC zich nog met 2 nieuwe gezichten, Thierry Lefebvre keert het eerste ploegvoetbal de rug toe en sluit aan bij de reserven.  Jonathan Decuyper sluit zich na 2 jaar inactiviteit opnieuw aan bij de fusieclub.  Ondertussen genoten Tack en Vercaemst nog van een welverdiende vakantie en sluit De Bel eind september weer aan bij de groep.

De match begon snedig en al vanaf de aanvangsfase deed Devolder een gooi naar de Herwig Devolder-cup met een gemene overtreding op Colembie.  Colembie kwam er met de schrik vanaf.  KVC zorgde voor steriel overzicht in de beginfase en drong de beloften achteruit.  Het overwicht werd al snel beloond, Verhoeyen kon de bal ontfutselen van een wijfelende verdediging en stak Onderbeke diep op rechts, zijn voorzet vond opnieuw Verhoeyen en die werkte puik de 1-0 in doel.  Het sein voor KVC om een tandje hoger te schakelen en al cominberend de beloften van de mat te spelen.  Op links zorgde een combinatie tussen Verhoeyen en Tant voor de perfecte voorzet, Onderbeke stond op de juiste plaats en knalde de 2-0 tegen de netten.  Een combinatie die begon bij Moreels zonder ook maar 1 balcontact van de tegenstander.  Het sein voor KVC om de teugels te laten vieren en de tegenstander te laten komen.  Ondertussen testte Lefebvre nog de vuisten van de keeper.  De B-beloften hadden in het laatste kwart van de eerste helft wel het overzicht, maar verder dan enkele schoten vanop ruime afstand kwamen ze niet.  Boonaert plukte de weinige ballen die hij kreeg met gemak.

Het begin van de tweede helft was een kopie van de eerste, Verhoeyen kon opnieuw de bal ontfutselen en legde ditmaal zelf de 3-0 in de hoek.  KVC ging op zijn elan door en linksback Pica Jr kreeg zijn revanche…hij schoof de bal naast de keeper en de bal kroop tergend traag naar of naast doel…Onderbeke zette er nog zijn voet tegen en de 4-0 was een feit.  Naar het einde van de match toe, begon de vermoeidheid te wegen bij de beloften en versierde KVC nog een karrevracht kansen helaas zonder doelpunt tot gevolg.  KVC Reserven eigenen zich zo de titel van “ploeg van’t stad” toe!  Enig lichtpunt bij de B-beloften was de prestatie van Glor, die duidelijk nog niets van zijn snelheid en techniek heeft ingeboet!

Opstelling:



Boonaert









Moreels



Desmet

Deconinck



Vandenheede







Lefebvre

Colembie

Tant







Decuyper








Onderbeke

Verhoeyen

Reacties

Populaire posts van deze blog

KVC - Sint-Denijs 6-2

Gijzenzele - KSK 4-2

Dikkelvenne - KVC 4-6