De Pinte - KVC ?-0

Door de onbeschikbaarheid van Vandenberghe, Verstraete, Vandevoorde (knieperikelen), Glor (skiperikelen), Tack (blusperikelen), Verhoeyen (griepperikelen), Vandewalle (recuperatieperikelen) en Moreels schoten van de uitgebreide spelersgroep slechts 12 ‘gezonde’, ‘jonge’ athleten meer over. Inderhaast werd oude krijger Fré Vermassen opgetrommeld om de defensie te versterken. Terwijl deze laatste zijn voetbaloutfit bij elkaar schartte, vertrok de rest alvast richting De Pinte in het spoor van Simoens. Diens GPS had maar rare kuren en draaide dol…Picavet Senior zag het benzinepeil van zijn volgestouwde tractor zienderogen dalen en belde alvast zijn Koeweitse vlasleverancier om algauw enkele vaten ruwe olie te laten leveren in de Olsense Rotsstraat. De captain liet het alvast niet aan zijn hart komen (in tegenstelling tot onze doelman) en stelde de volgende 11 op:

Simoens

Colembie

Desmet

Vervaeck 45'

Vandenheede

Deconinck

De Bel

Tant (cap.)

Onderbeke

Picavet Senior 45'

Picavet Junior

Over het verloop van de match kunnen we kort zijn…De Pinte scoorde meerdere keren en KVC niet. In de beginfase had KVC enkele kleine kansjes, maar de efficiëntie van een betere tegenstander zorgde ervoor dat KVC al vroeg in de match alle hoop op een overwinning mocht laten varen. De twee geheime wapens (Vercaemst en Vermassen) konden bij een 5-0 stand bij de rust geen zoden aan de dijk meer brengen. Integendeel Vermassen legde zich vrijwel onmiddellijk bij de overwinning van De Pinte neer en we mogen dit redelijk letterlijk opnemen. Enig lichtpunt in de match was de inbreng van supersub Vercaemst die onmiddellijk enkele kansjes bijeenscharrelde. Zonder overdrijven, wel 8 kansen J

In de kantine van KVC werd duchtig nagekaart…evenwel niet over de match. Het chipsetende mega-touch-screen van Vercaemst wekte verwondering op bij de ploegmakkers. Het speelt zelf zonder moeite de allernieuwst filmpjes van Jacques Vermeire op Youtube….daarbij verdwijnt Berts tollende GPS in het niets.

Basiself:

Simoens

Colembie

Desmet

Vervaeck 45’

De Bel

Vandenheede

Deconinck

Tant (cap.)

Onderbeke

Picavet Senior 45’

Picavet Junior

Vervangers:

Vermassen 45’

Vercaemst 45’

Doelpunten:

Jammer genoeg niet langs onze zijde…

Gele kaarten:

Rode kaarten:

Speler van de week:

?

?

?

Reacties

Populaire posts van deze blog

KVC - Sint-Denijs 6-2

Gijzenzele - KSK 4-2

Dikkelvenne - KVC 4-6