KVC - Sint-Denijs 1 - 7

Kapitein Tant verzamelde opnieuw 16 man voor de topper tegen Sint-Denijs. Vercaemst en Vandevoorde verkozen echter een romantisch reisje naar de ramblas boven een echte topper van jewelste! Deconinck stond al vroeg op om de ploegmakkers op zelfgebakken koffiekoeken te trakteren, terwijl De Bel uit het jeugdhuis gehaald werd om toch op het juiste terrein gedropt te worden. Vandenberghe en Boonaert daagden beiden met ernstig slaapgebrek op (Boonaert zelfs met ernstig schoengebrek!). De koffiekoeken smaakten Smetse en onszelf hartelijk, maar bleven als een dobber op de maag bovendrijven, net zoals de match overigens… Tant stelde volgende ploeg op:

Simon Boonaert

Elie Colembie

Ludwig Tack

Koen Vervaeck 45'

Stijn Verstraete 45'

Marc De Bel 45'

Hans Moreels 45'

Karel Tant (cap.)

Albert Glor

Dennis Vandenberghe

Johan Desmet

KVC (ofte KSK voor de fangroep KSK Forever) leek in niets op het team dat de vorige match de 3de in de stand inblikte. De ploeg leek zielloos en kwam op geen enkel moment in zijn normale spel. De foute passes stapelden zich op en de vele splijtende acties van weleer lieten op zich wachten. KSK verloor zowat elk duel, terwijl van beweging weinig sprake was…de vrije man bleek vandaag niet bij KSK te spelen. Sint-Denijs dreigde enkele keren, maar kreeg bij het openingsdoelpunt toch enige hulp van onze defensie: 1-0. De wisselvallige scheidsrechter eiste daarna een hoofdrol op, hij negeerde een zuivere handsbal die de 2-0 inleidde en vervolgens floot hij een denkbeeldige fout van Moreels waarop de 3-0 aangetekend werd. Een blamage leek in de maak, maar KSK begon toch iets meer te combineren en zorgde vooral over de linkerkant voor gevaar, de bezoekende doelman stond echter pal. Net voor rust achtte Vandenberghe toch zijn moment gekozen, hij draaide zich mooi vrij op voorzet en schoot hard de 3-1 in de korte hoek tegen de touwen.

Tant begreep dat er moest ingegrepen worden en wisselde zowat het halve middenveld + Vervaeck. Deconinck, Pica, Elomari en Onderbeke werden verondersteld de scheven situatie recht te trekken. Helaas trok KSK de zwakke lijn ook in de tweede helft door. Verdedigend liep alles stroef en vooraan kon KSK geen doelgevaar creëren. Glor en Deconinck probeerden het vanuit de tweede lijn, maar zonder resultaat. Sint-Denijs counterde naar hartelust en werd af en toe een handje geholpen door de eigen KSK-spelers en een toch wel zwakke ref…In tegenstelling toch bij het aflezen van de feuille had hij op het plein zijn vergrootglas niet bij. Zo floot hij de weinige goede KSK-aanvallen onterecht af wegens buitenspel. De uiteindelijke 1-7 nederlaag lijkt voor een buitenstaander misschien overdreven, maar is door het geleverde spel misschien wel een terecht resultaat. Met de verplaatsing naar Gavere-Asper voor de boeg niet echt een opsteker.

Basiself:

1. Simon Boonaert

2. Elie Colembie

3. Koen Vervaeck 45’

4. Ludwig Tack

5. Stijn Verstraete 45’

6. Hans Moreels 45’

7. Albert Glor

8. Marc De Bel 45’

9. Karel Tant (cap.)

10. Johan Desmet

11. Dennis Vandenberghe

Invallers:

12. Zoubir Elomari 45’

13. Nico Deconinck 45’

14. Thomas Picavet 45’

15. Pascal Onderbeke 45’

Délégués:

Patrick Clincke

Philip Picavet

Smetse

Gele kaarten:

Rode kaarten:

Doelpunten:

Dennis Vandenberghe

Man van de match:

1. Elie Colembie (20ptn)

2. Dennis Vandenberghe (15ptn)

3. Johan Desmet/Albert Glor (9ptn)

Reacties

Populaire posts van deze blog

KVC - Sint-Denijs 6-2

Gijzenzele - KSK 4-2

Dikkelvenne - KVC 4-6