KVE Drongen - KSK

Na de 2-0 overwinning van vorige week, gingen we in Drongen op zoek naar onze tweede overwinning van het seizoen. Jammer genoeg moest Johan Desmet wegens een slepende blessure afhaken en werd hij achteraan rechts vervangen door Deconinck waardoor Glor zijn wederoptreden maakte op de laatste man.

Het werd al snel duidelijk dat onze tegenstander (meer dan) een maatje te groot was voor ons. Een slippertje van Glor lag aan de basis van de 1-0, de 2-0 volgde snel met een strak schot in de rechterbenedenhoek. Over de eerste helft kunnen we kort en bondig zijn, onze tegenstander was technisch en fysiek superieur, waardoor we overal een stapje te kort kwamen. Kortom de 5-0 ruststand was niet meer dan logisch. We noteren voor Kruishoutem enkel het uitvallen van Antone met een enkelblessure, hij werd vervangen door Onderbeke.

Aan de rust werden Deconinck en Holvoet gewisseld voor Vervaeck en Tant, die hun posities op de linkse flank innamen. Helaas bracht dit niet veel zoden aan de dijk, ondanks onze pogingen om beter en sneller te voetballen, leden we te snel balverlies en kon onze tegenstander oprukken. We speelden wel iets beter in de tweede helft en hadden ook enkele kansjes voor Onderbeke en P. Picavet, maar de bal wou er vandaag niet in. Onze tegenstander nam de voet van het gaspedaal en counterde nog 3x met succes: 8-0 na 90 minuten. Volgende week tegen De Pinte kunnen we met nieuwe moed op zoek naar onze tweede overwinning van het seizoen.