KSK - Ooidonck-Leerne

Na een hoopvolle voorbereiding met overwinningen tegen Sparta Wielsbeke en FC De Halve Maan, volgde onze eerste echte test. Jammer genoeg misten we keeper Vincent Vercaemst, die in de voorbereidingen bewezen had een echte versterking te zijn, hij werd in doel vervangen door Andy Antone. Hoewel de verwachtingen hooggespannen waren, volgde vrijwel onmiddellijk een koude douche.

Bij de aanvang van de partij werden we vrijwel onmiddellijk koud gepakt door de snelheid van de tegenstrevers. Met enkele lange ballen over onze verdediging kon onze tegenstander na twintig minuten al 0-3 uitlopen, een dramatische start voor KSK. Na de eerste rampzalige twintig minuten begonnen we beter te voetballen met enkele kleine kansen tot gevolg. Lat en paal stonden Tant en Onderbeke in de weg om de aansluiting te forceren. Maar opnieuw was het onze tegenstander die kon scoren, 0-4 was dan ook de ruststand.

Bij de rust bleef Marc De Bel in de kleedkamers, hij werd vervangen door de wederoptredende Glor. KSK ging hoger spelen en drukte de tegenstander terug op zijn eigen helft. Dieter Vandewalle kon dan ook met een stifter onder de deklat milderen tot 1-4. Een sterk keepende doelman hield ons meermaals van een doelpunt. Helaas vielen de doelpunten opnieuw aan de overkant, Leerne profiteerde nog tweemaal optimaal van een counter en zo kwam de 1-6 eindstand op het bord.