KSK - De Pinte

KSK – De Pinte

Na de smadelijke 8-0 nederlaag tegen Drongen, was de motivatie groot om dit weekend onze tweede overwinning van het seizoen op te tekenen. Helaas verloren we om verscheidene redenen Vandewalle, Vermassen en Ceuterick. Ludwig Tack echter sloot opnieuw aan bij de groep. In de opwarming was het bang afwachten of de knie van topkeeper Vercaemst het zou houden, maar alles bleek OK. Ondanks de dichte mist, besloot de scheids de match toch te laten spelen en omstreeks 10u15 begon de match.

Jammer genoeg bleek ook deze keer dat onze defensie bijzonder kwetsbaar is in het begin van de match. Onderbeke verloor zijn man even uit het oog en die kon, na doorkoppen van de bezoekende spits, de 0-1 mooi langs Vercaemst binnenschuiven. KSK probeerde wel mooi voetbal op de mat te leggen, maar het was integendeel de bezoekende spits die op de rand van de zestien vrij mocht draaien en aanleggen. De bal ging hard naar de kruising en de 0-2 stond op het bord. Voor de rust werd het nog 0-3 toen dezelfde spits op wandel ging door de defensie en de 0-3 binnenschoot. Het moet gezegd worden: de man speelde de partij van zijn leven. Kruishoutem probeerde wel, maar raakte niet verder dan een gekadreerd schot van Vandenberghe. De bezoekende keeper kon verder niet verontrust worden.

Van de eerste helft was enkel het optrekken van de mist het onthouden waard. Tijdens de rust voerde kapitein Tant enkele positionele wissels uit. Colembie en Tack kwamen in de ploeg voor Glor en De Bel. Pica ging naar de flank en Onderbeke kwam centraal. We kwamen scherper uit de kleedkamers, maar toch waren het opnieuw de bezoekers die er op de counter uitkwamen. Twee bezoekers glipten door de buitenspelval en konden simpel de 0-4 binnentikken. Nog was de lijdensweg voor KSK niet ten einde, door een mooie combinatie over de flank werd het 0-5 voor De Pinte. Tijd voor enige veranderingen: Vandenberghe werd gewisseld voor supersub Picavet. Hij werd onmiddellijk in stelling gebracht, maar zijn schot ging rakelings naast. Het was echter zijn zoon die de eerredder op het bord schoot. De bezoekende keeper verkeek zich op zijn voorzet-schot en dit waaide aan de eerste paal binnen: 1-5. KSK bleef op zoek gaan naar een tweede doelpunt, maar dit bleef helaas uit.

Basiself:
Vincent Vercaemst
Nico Deconinck
Koen Vervaeck
Johan Desmet
Thomas Picavet
Pascal Onderbeke
Albert Glor 45’
Karel Tant
Andy Antone
Marc De Bel 45’
Dennis Vandenberghe 60’

Vervangers:
Ludwig Tack 45’
Elie Colembie 45’
Philip Picavet 60’

Reacties

Populaire posts van deze blog

KVC - Sint-Denijs 6-2

Gijzenzele - KSK 4-2

Dikkelvenne - KVC 4-6